wrapper

Projekte

المراكز الاجتماعية-الثقافية تؤدي دورها في خدمة المجتمع

لا يزال المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية يقدّم إسهاماته لحسن سير المراكز الاجتماعية-الثقافية المنتشرة في بعض مدن ألبانيا؛ و ذلك…

Qendrat social-kulturore në funksion të komunitetit

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, vazhdon të kontribuojë në mbarëvajtjen e qendrave social-kulturore në disa qendra të…

Qendra social-kulturore Baldushk certifikon 47 fëmijë për gjuhën angleze

Gjuha angleze është pranuar globalisht si gjuhë e komunikimit mes njerëzve me kombësi të ndryshme. Mësimi i kësaj gjuhe që…

Veprimtaritë e departamentit të mualimëve gjatë muajit tetor

Me rastin e ditës ndërkombëtare të të moshuarve, imamët e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një…

مشروع المراكز الاجتماعية والثقافية في العام الدراسي الجديد

مشروع المراكز الاجتماعية -الثقافية في مختلف أنحاء البلاد لا يزال يتلقى الدعم وإشراف المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية في هذه…

FILLUAN KURSET VERORE TË EDUKATËS ISLAME

“Mësojuni fëmijëve tuaj edukatën islame”. Nën këtë moto hapën dyert kurset intensive verore 2017, për mësimin e edukatës dhe të…

AIITC mbështet edukimin e brezave të rinj me aktivizimin e qendrës social kulturore Baldushk

Qershor 2017Projekti i nisur me mbështetjen e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam – AIITC, vazhdoi në muajin qershor…

تفعيل دور المراكز الثقافية والاجتماعية

 إنَّ بناء مجتمع العلم من احتياجات البلاد التي تهدف إلى التنمية الاقتصادية والاجتماعية والثقافية، و دور التعليم والثقافة دور حيوي…

المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية يدعم تربية الأجيال

ما زالت الأنشطة التعليمية والاجتماعية التي تقام في مراكز تعليم الأطفال بدعم من المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية مستمرة، وقد…

Vijojnë me sukses veprimtaritë edukative në Shkafanë dhe Ishëm

Projekti i nisur me mbështetjen e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam – AIITC, vazhdoi me aktivizimin e Qendrës…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2