wrapper

Vizita

المركز الألباني يعزز تعاونه مع المؤسسات الحكومية

تيرانا: 15 أكتوبر 2017م. تُعدُّ إقامة جسور التعاون مع المؤسسات الألبانية والأجنبية إحدى أهم المجالات ضمن أنشطة المركز الألباني للفكر…

الصحفي والناشر إسلام عثماني يهدي بعضاً من منشوراته إلى مكتبة المركز

11 أكتوبر 2017 لقد زار الصحفي والناشر، إسلام عثماني من مدينة جيلان مقر المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية، حيث رحب…

المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية يوسع التعاون مع مؤسسات حكومية وثقافية كويتية

خلال شهر أبريل 2017، قام وفد من المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية بزيارة عمل لعدد من المؤسسات الحكومية والثقافية الكويتية.…

زيارة ودية إلى المشيخة الإسلامية في مقدونيا

شكوبيا: 04 / 04 / 2017م.   قام المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية برئاسة أ.د. رامز زكاي بزيارة ودية إلى…

لقاء عمل في جامعة العلوم الإسلامية في سكوبيا

سكوبيا: 05 / 04 / 2017م. تعتبر كلية العلوم الإسلامية بسكوبيا إحدى المؤسسات الرئيسية في مجال الدراسات والتعليم الإسلامي في…

AIITC me objektiva te rinj për të shtuar bashkëpunimin kulturor dhe shkencor me Egjiptin

Tiranë, 08.02.2017 Në kuadër të zhvillimit të marrëdhënieve të bashkëpunimit me institucione dhe partnerë të ndryshëm brenda e jashtë vendit,…

Drejtori i Arkivit Kombëtar i EBA vizitë në AIITC

Ditën e sotme, dt. 21.09.2015, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) priti për vizitë një delegacion me…

AIITC mirëpret albanologen prof. asoc. Lindita Xhanari

Ditën e martë më datë, 31. 03. 2015 vizitoi Institutin Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) albanologia dhe…

AIITC shtrin bashkëpunimin kulturor me fondacionin humanitar "Zayed Bin Sultan Al Nahayan"

Vendosja e urave të bashkëpunimin me institucione dhe organizata të ndryshme kulturore, akademike e arsimore, brenda dhe jashtë vendit, është…

AIITC mirëpret vizitorë nga shoqata kulturore "Dituria"

Ditën e hënë më datë 16. 02. 2015 një delegacion nga Shoqata Kulturore "Dituria" Bujanoc , vizitoi Institutin Shqiptar të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2