wrapper

Promovime dhe panaire

Mbyllet me sukses panairi i librit në Elbasan

  Në datat 10-14 mars u zhvillua edicioni i dytë i Panairit të librit, i mbajtur në Elbasan, ku merrnin…

AIITC merr pjesë në panairin e 8-të ndërkombëtar të publicistikës në Turqi

Stamboll, 04-08 maj 2017Në kuadër të Panairit të 8-të Ndërkombëtar të Publicistikës të organizuar nga Shoqata e Publicistëve të Turqisë…

Përfundon me sukses panairi i parë i pranverës Gërmenj 2014

Faktorizimi shoqëror i qendrave kulturore islame në anë të ndryshme të vendit është një objektiv që Instituti Shqiptar i Mendimit…

AIITC promovon librin poetik “Vetëmohova djalërinë” të autorit Ibrahim D. Hoxha

Kush thotë se poezia i përket dhe i përshtatet vetëm moshës rinore dhe të mesme e ka gabim, pasi ajo…

AIITC promovon librin me poezi "Rojtari i zemrës" të poetes VALBONA HYKAJ

Ditëlindja e Profetit Muhamed (a.s.), përveç të tjerash, shënon një ndër motivet kryesore të poezisë me frymëzim fetar që është…

Përfaqësim dinjitoz i AIITC në Panairin e Librit “Tirana 2013”

Përfaqësim dinjitoz i AIITC në Panairin e 16-të të Librit "Tirana 2013" . Ditët më të dashura për miqtë e…

Shoqata Kulturore Shqiptaro-Turke "Hasan Tahsini-20 vjet veprimtari"

Ditën e shtunë, datë 19 tetor 2013, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi në sallën e…

Promovim i librit "Mirësjellja në Islam" me autor Prof. Abdulfetah Ebu Gudde.

Ditën e diel, datë 22 shtator 2013, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi një tryezë të rrumbullakët…

"DIBRANË DHE TIRANAS 100 VJET SË BASHKU"

Ditën e shtunë datë 08.06.2013 Shoqata "Bashkësia Dibranë" në bashkëpunim me shoqatën "Tirana", nën kujdesin e veçantë të Bashkisë së…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2