wrapper

المركز األلباني للفكر والحضارة االسالمية - Historiku Cmimeve

“Çmimi AIITC 2018”, një nga ceremonitë më të rëndësishme të vitit, shpall fituesit në edicionin 11 të tij

Pas një rrugëtimi të gjatë e të suksesshëm, “Çmimi AIITC” vjen në edicionin e tij të 11, në një stil…

المركز الألباني يتوج الفائزين بجوائز المركز في مجال العلوم والفنون الإسلامية

تيرانا: 6 نوفمبر 2017م. لقد تُوجت اليومَ الدورةُ العاشرة لجائزة المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية في مقر فندق روجنر بإقامة…

AIITC shpall fituesin e "Çmimit AIITC 2014 - për peizazhin më të bukur në penelat e piktorëve shqiptarë

Ndryshe nga herët e tjera, edicioni i tetë i Çmimit AIITC në fushën e shkencës, kulturës dhe të artit islam…

AIITC zhvilloi ceremoninë e dhënies së çmimit AIITC për të vlerësuar përkthimin e Kuranit në gjuhën shqipe

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi ceremoninë e Çmimit AIITC – Edicion Special, për të vlerësuar përkthimin…

FITUESIT E “ÇMIMIT AIITC 2011”

1. Fituesit e çmimit për librin më të mirë të vitit në fushën e kulturës dhe shkencës islame: - Çmimi…

AIITC shpall fituesit e Ҫmimit AIITC 2010

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam, shpall fituesit e “Ҫmimi AIITC 2010”, nën kujdesin e Ministrisë së Turizmit, Kulturës,…

Shpallen fituesit e Çmimit AIITC 2009

Me pjesëmarrjen e shumë përfaqësuesve dhe organeve të larta të shtetit shqiptar, të Akademisë së Shkencave, të instituteve kërkimore-shkencore, universiteteve,…

Shpallen fituesit e edicionit të tretë të "Çmimit AIITC 2008"

Tashmë është kthyer në traditë të konsoliduar “Çmimi AIITC”, i organizuar çdo vit nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i…

AIITC shpall fituesit e "Çmimit AIITC 2007"

Çdo libër i shkruar është një dritare nga ku njeriu sheh botën dhe shoqërinë njerëzore. Në çdo vepër arti, natyra…

Shpallen fituesit e “Çmimit AIITC 2006”

Me datën 30 prill 2007 në ambientet e Hotel Tirana International, u organizua ceremonia e shpalljes së fituesve të “Çmimit…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2