wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam

“ALHAMIADA SHQIPTARE”

Nga Prof. Shefik Osmani / Prof. As.Dr. Njazi Kazazi Në grupin e Alhamiadave europiane, siç janë spanjollja, grekja, bullgarja, etj,…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2