wrapper

المركز األلباني للفكر والحضارة االسالمية - Libri per Femije

"Profeti im i dashur"

Autor:Ebtesam Bogari
Botues:AIITC
Viti:2011

"My Beloved Prophet"

Autor:Ebtesam Bogari
Botues:AIITC
Viti:2013
ISBN:987-9928-4035-5-1

"Unë fal Namazin"

Botues:AIITC
Viti i botimit: 2005
Numri i faqeve: 20
Variant libër dhe audio

"Unë e dua Islamin"

Autorë: Abdullah El-Habbas,
Zejnat El-Karmi
Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti i botimit: 2008

"Namazi"

Autor: Ramiz Zekaj
Botues:AIITC
Viti i botimit: 1998
Formati: 15 x 21cm
Numri i faqeve: 48

"Abdesi"

Autor: Ramiz Zekaj
Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti i botimit: 1998

"Pëllumbesha dhe zogjtë e saj"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2002

"Lotët e devesë"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2002

"Bujari pa kufi"

Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Qeni i etur"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Mençuria e të varfërit"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Ndëshkimi i grabitqarit"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Lajkatari mashtrues"

Autori: Enver Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2004

"Hapat e parë në Islam"

Autori: Enver Zekaj
Botues:AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 2001, 2002

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2