wrapper

Veprimtari Gjuhet

تمت دورة المستوى الأول من اللغة الألمانية في مركز اللغات بنجاح

  يحمل المركز المرخص للغات الأجنبية في المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية في مقدمة أهدافه الدعم الفكري للشبان الألبان، و…

الشباب يختارون مركز اللغات التابع للمركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية

إن مركز اللغة الأجنبية التابع للمركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية مرخص من قبل وزارة التربية والتعليم، و يعمل منذ سنوات…

مركز اللغات يقدم دورات مجانية في تعليم اللغة العربية

أكتوبر: 2017م. استأنف المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية إقامةَ دوراتِ اللغات الأجنبية للعام الدراسي: 2017 - 2018، حيث بدأ بتقديم…

Nisin kurset e reja të gjuhës arabe

Tiranë, 20.02.2017 Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC nisi në muajin shkurt kurset e reja të gjuhës arabe në tre…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC zhvillon me sukses mësimdhënien e gjuhëve të huaja

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC, që prej vitit 2012 operon në aktivitetin e saj akademik, duke ofruar mësimin e…

Nis veprimtarinë e saj “Shkolla verore AIITC 2015”

Si çdo vit, pushimet verore vijnë më shpejt nga ç'e mendojmë si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Me fillimin…

Zhvillohet me sukses seminari : "Sistemi ndërkombëtar testues i gjuhës angleze"

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC zhvilloi me sukses seminarin informativ me temë: "Sistemi Ndërkombëtar Testues i Gjuhës Angleze", drejtuar…

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC certifikon kursantë të nivelit të parë të gjuhës turke

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC që prej vitit 2012 vijon aktivitetin e saj arsimor, duke ofruar mësimin e gjuhëve…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC në shërbim të të rinjve shqiptarë

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC, ofron për kursantët e saj metoda të përditësuara për gjuhët anglisht, gjermanisht, turqisht si…

Mbyllet me sukses kampi veror "SHQIPËRI 2014"

Kampi Veror "Shqipëri 2014", i cili zhvillohet prej datës 2 gusht 2014 në mjediset e Qendrës Kulturore "Mileniumi", sot mbylli…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2