wrapper

Ju lutem, plotësoni me kujdes formularin e mëposhtëm të regjistrimit. Pas plotësimit të formularit, ju do të antarësoheni automatikisht pranë AIITC.

Të dhëna personale:

Fushat e shënuara me * janë të detyrueshme për t'u plotësuar! Faleminderit

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family