wrapper

Vizita

مجلس إدارة مجلة "أونفيرس" يقوم بزيارة ودية إلى رئاسة الجامعة الأوروبية بتيرانا

تيرانا، 22 يناير 2019م في إطار ترويج مجلة "أونفيرس" العلمية والثقافية، يلقي مجلس إدارتها إهتماما خاصا بزيارات أعضاءه إلى مؤسسات…

سفارة دولة فلسطين تستقبل ممثلي المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية

تيرانا: 25 يناير 2019م.      قام ممثلو المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية بزيارة عمل إلى السفارة الفلسطينية بتيرانا، وكان الهدف…

دولة الكويت من أهم المساعدين للتنمية الثقافية والاقتصادية والاجتماعية والإنسانية في جهورية ألبانيا الصديقة

يعود تاريخ العلاقات بين ألبانيا ودولة الكويت إلى ما قبل استقرار النظام الديمقراطي في ألبانيا. وفي أواخر الثمانينيات من القرن…

Përfaqësues të myftinisë së Gostivarit vizitë në AIITC

Tiranë, 30 tetor 2018 Një përfaqësi e Myftinisë së Gostivarit zhvilloi një vizitë pune në ambientet e Institutit Shqiptar të…

Ambasada e Arabisë Saudite pret përfaqësues të AIITC

Tiranë, 10.10.2018 Përfaqësues të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një vizitë kortezie në Ambasadën e Mbretërisë…

Delegacioni i AIITC viziton institucionet arsimore në Bosnjë - Hercegovinë

Sarajevë, 19-21.10.2018 Një delegacion nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam zhvilloi një vizitë në institucionet arsimore islame…

Përfaqësues të fondacionit “Merhamet” vizitojnë AIITC

Tiranë, 08.10.2018 Përfaqësues të fondacionit “Merhamet” me qendër në Bosnje-Hercegovinë zhvilluan një vizitë institucionale në selinë e Institutit Shqiptar të…

AIITC prezanton ide të reja bashkëpunimi kulturor

Tiranë, 04.10.2018 Zgjerimi i bashkëpunimit kulturor dhe shkencor me partnerë vendas e të huaj është një nga përparësitë e punës…

مجموعة من المثقفين والأئمة من بوسنة والهرسك يزورون المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية

  تيرانا، 06 يونيو 2018م يشكل المركز الألباني للفكر والحضارة الإسلامية بنشاطه المستمر طيلة 20 عاماً في مجال الثقافة الإسلامية…

Drejtori ekzekutiv i fondacionit “Maarif” viziton AIITC

Tiranë, 07.03.2018 Edukimi dhe formimi intelektual i të rinjve të Ballkanit e më gjerë, në kuadër të shtimit të njohurive…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2