wrapper

Ju lutem, plotësoni me kujdes formularin e mëposhtëm të regjistrimit. Pas plotësimit të formularit, ju do të regjistroheni automatikisht për çmimin AIITC.

Të dhëna personale:

Shenim! Fushat e shenuara me * jane te detyrueshme per t'u plotesuar! Faleminderit

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2