wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam

KULTURA ISLAME, E NGJIZUR FORT NË TRUNGUN E KULTURËS KOMBËTARE

Prof. As. Dr. Ramiz Zekaj Kultura fetare ka ushtruar ndikimet e veta pozitive në kulturën dhe qytetërimin shqiptar, në unitet…

FLUTURIMET NË HAPËSIRËN E LARGËT DHE ZHYTJA NË THELLËSITË E MATERIES

Ammar El-Mufti Në qoftë se njeriut do t’i mundësohej për të vazhduar në një fluturim përmes galaktikave dhe më tej,…

KALIGRAFIA ARABE DHE KOMUNIKIMI I SAJ ME KULTURЁN MATERIALE SHQIPTARE

Dr. Ramiz Zekaj Kaligrafia arabe ose - bukurshkrimi arab fokusohet si një formë parësore e artit dhe si një shprehje…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2