wrapper

‘‘Dituria është thesar që shtohet duke e ndarë me të tjerët’’


Libroteka AIITC mirëpret kontributin tuaj.
Të nderuar dashamirës të librit, nëse doni të dhuroni diçka nga libroteka juaj, destinacioni i duhur është libroteka AIITC. Një nga librotekat më të pasura të vendit, aty ku libri vlerësohet dhe dija shpërndahet.

Për donacion kontaktoni në : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Mob: 00355 672063709; Tel: 00355 4 2215 087;00355 4 2215 089; Fax: 00355 4 2215 086

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2