wrapper

Veprimtari Libroteka

Libroteka e AIITC pasurohet me botime nga institucione shqiptare në Maqedoni

Turneu i vizitave që përfaqësues të AIITC dhe të revistës “Univers” kryen në institucione të ndryshme akademike, kulturore e fetare…

Botime të reja mbi mendimin islam bashkëkohor

Tiranë, 30.03.2017Instituti Ndërkombëtar i Mendimit Islam (IIIT) i dhuroi së fundmi Librotekës së AIITC një seri librash me titull “Librat…

AIITC holds the meeting "Literature and its myths"

Berat, 03/25/2017 Cycle of literary meetings "Conversation with the author" was moved to the picturesque town of Berat, to discuss…

AIITC presents the book "History of Islam in Kavaja"

Kavaja, 18.02.2017Islamic spiritual and cultural heritage in the region of Kavaja was the meaning of the meeting that opened the…

Ramazani si stinë e përtëritjes shpirtërore - Takim me autorin Avni Tafili –

Cikli i aktivitetit kulturor "Bisedë me autorin" zhvilloi mbrëmjen e së mërkurës, dt. 8.7.2015, në ambientet e Hotelit “Mondial” takimin…

Nis projekti “Bibliotekat thesar i diturisë”

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC) çel një nismë të re për vitin 2016. Projekti i…

Libroteka e AIITC organizon takim letrar me shkrimtarin Kim Mehmeti

Tiranë, 26 mars 2016 Në kuadër të ciklit “Bisedë me autorin”, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC)…

Orientalisti i njohur Dr. Feti Mehdiu dhuron për librotekën AIITC disa nga veprat e tij

Tashmë raftet e Librotekës së AIITC, pasurohen me disa vepra të orientalistit të mirënjohur Dr. Feti Mehdiu, i cili njihet…

Letërsia fantastiko-shkencore në botën arabe Takim me shkrimtarin sirian Taleb Omran

  “Njeriu modern duhet të lexojë më shumë libra, që ta zhvillojë fantazinë dhe të mos bëhet rob i teknologjisë,…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2