wrapper

qyteterimi islamBuletini informativ "Qytetërimi Islam" pasqyron veprimtaritë e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, konferencat, seminaret, aktivitetet artistike, shkencore e kulturore, vizitat më të rëndësishme në të, si dhe kronikat nga pjesëmarrja e stafit të AIITC-së në veprimtari të ndryshme ndërkombëtare. Përmbledhja e këtij botimi në gjuhën angleze e bën të njohur veprimtarinë e Institutit edhe për lexuesit e huaj. Ky buletin jep kontribut të çmuar në promovimin e vlerave të kulturës dhe të qytetërimit islam.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2