wrapper

Fjaloret Fjalor Arabisht Shqip Front Cover

''Fjalor Arabisht – Shqip"
Autori: Sulejman Tomçini
Vendi I botimit: Tiranë
Viti i botimit: 2009
Ribotuar: 2010, 2013
Numri I faqeve: 1136
ISBN:978-99956-713-4-1

Fjaloret FJALORI I ORIENTALIZMAVE ok

 

"Fjalori i orientalizmave në gjuhën shqipe"

Autori: Tahir N Dizdari
Botues: Dr.Ramiz Zekaj & Dr.Abdulaziz O.Ai.Twaijri
Vendi i botimit: Tiranë
Viti I botimit: 2005
Numri I faqeve: 1199

 

Fjaloret Abetare e gjuhes arabe ok

  "Abetare e gjuhes arabe"

Autori: Dr. Ramiz Zekaj
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 1999
Formati: 14 x 20 cm.
Numri i faqeve: 56

 Fjaloret Flasim Arabisht

 

"Flasim arabisht"

Autori: Dr. Ramiz Zekaj
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Tiranë
Viti: 1998
Formati: 14 x 20 cm.
Numri i faqeve: 206

 Fjaloret DRITA E ZEMRES Front Cover

 "Drita e Zemrës"
Autor:Ramiz Zekaj
Botues:AIITC
Viti:2010
ISBN:978-99956-703-0-6

 Fjaloret Abetare e gjuhes arabe ok

 "Abetare e posaçme"
Autore: Urtie Osmani
Botues: AIITC
Viti: 2011
ISBN:978-9928-4035-8-2

 

 Fjaloret Abetarja cover "Hap pas hapi mësojmë arabisht"
Përgatiti: Zejneb Zekaj
Botues: AIITC
Viti:2012
ISBN:99943-676-6-8

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2