wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Libri Artistik

"Rojtari i Zemrës"

Autori:Valbona Hykaj Kategoria:Poezi Botues: AIITC Viti i Botimit:2013

"Bilbila dhe thëllëza Çame"

Autori: Ibrahim D. Hoxha Botues: AIITC Viti i botimit: 2007 Numri i faqeve: 498

"Vjershëtarë të hershëm çamër"

Autori: Ibrahim D.HoxhaBotues:AIITCVendi:Tiranë

"Dritaret e besimit"

Autori: Namik Selmani Botues: AIITC Viti i botimit: 2007 Numri i faqeve:143

"I Pandryshuar"

Autori: Behauddin GashiBotues: AIITCVendi i botimit: ElbasanViti: 1998Numri i faqeve: 233 faqe

"Vesa e përditshmërisë"

Autori: Sytrim Halitaj Botues: AIITC Viti i botimit: 2008 Vendi i botimit:Tiranë

"Jam Musliman"

Autori: Gani Lila Botues: AIITC Viti i botimit: 2008 Numri i faqeve: 151

"Bismilah"

Autori:Gani LilaBotues:AIITC

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2