wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Libri Dokumentar

Prof. Dr. Shefik Osmani, personalitet shumë dimensional

Autori: Prof.dr.Musa Kraja Botues: AIITC Viti:2013 Vendi:Tiranë

"100 Ditët e Luftës në Kosovë"

Autorë të ndryshëm Botues: AIITC Vendi i botimit: Tiranë Viti: 1999 Numri i faqeve: 356

"Gjenocidi serb në Kosovë"

Autori: AIITC Botues: AIITC Viti i botimit: 1999 Numri i faqeve: 116

"Lindje, Vdekje, Përjetësi"

Autor:Hysen Terziu Botues:AIITC Numri i faqeve: 740 ISBN:978-9928-4035-7-5

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2