wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Libra fetar të përgjithshëm

Familja Muslimane në Epokën e Globalizmit

  Autore: Dr. Fatima Omar Nasif Botues: AIITC Viti i botimit: 2011 Mendimtarët perëndimorë mbi Globalizmin: “Globalizimi është intensifikimi i…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2