wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Studime, monografi, publicistikë

Anamorfoza e Mesazhit të Madh

    Titulli: Anamorfoza e Mesazhit të Madh Autor: Bardhyl Rauf Fico Botues: AIITC Nr. i faqeve: 276 ISBN: 978-999-56-703-20…

"Raif Kadiu i Dibrës"

Autor: Prof. Dr. Arian KadiuBotues: AIITCViti i botimit: 2014Vendi i botimit: Tiranë

"The development of the Islamic culture in Albania during the 20th century"

Autori: Dr. Ramiz Zekaj Botues:AIITC Vendi i botimit: Tiranë Viti: 2002 Formati: 14x20 cm Numri i faqeve: 374

"Zhvillimi i kulturës islame te shqiptarët gjatë shekullit XX"

Autori:Dr.Ramiz Zekaj Botues: AIITC Viti: 2007 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve: 404 Ribotuar ne vitin 2012

"Arkitektura Osmane ne Shqiperi 1385-1912"

Autori: Machiel Kiel Botues: AIITC Viti:2012 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve:413

"Institucionet Islame të Shkodrës"

    Autorë:Smajl Bala dhe Blendi Alushi Botues:AIITC Viti:2011 ISBN:978-9928-126-00-9

"Historia e shtetit, shoqërisë dhe qytetërimit osman"

Botues: AIITC Viti: 2009 Vëllime: 2 Vendi i botimit: Tiranë

"National education during albanian renaissance"

Autori: Prof.Dr.Hysni Myzyri Botues: AIITC Viti:2007 Vendi i botimit:Tiranë Numri i faqeve:668

"Kosova - A universal case or sui generis"

Autori: Dr.Islam Lauka Botues: AIITC Viti: 2008 Vendi i botimit:Tiranë Numri i faqeve:265

"The Albanian Question After the Independence of Kosovo"

Autor:Shaban Murati Botues:AIITC Viti:2012 ISBN:978-9928-126-03-0

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2