wrapper

arabisht

Të interesuarit e gjuhës arabe pranë AIITC ndahen në dy grupe. Fëmijët dhe të rriturit. Për këto 2 grupmosha ofrohen metoda të ndryshme të mësimit të gjuhës arabe.
Fëmijët e mësojnë gjuhën arabe pranë AIITC nëpërmjet metodës "Hap pas hapi shkruajmë dhe mësojmë arabisht" botim i AIITC. Kjo metodë është e përshtatur për moshat 8 -14 vjeç. Hap pas hapi shkruajmë dhe mësojmë arabisht është një abetare ku prezantohen germat arabe të sqaruar me shembuj dhe e ilustruar me foto me ngjyra. Përmes kësaj metode kursantët mësojnë shkronjat arabe në 3 pozicionet kryesore të fjalës. Për çdo nivel kursantit i ofrohen 50 seanca mësim. AIITC i mbështet të interesuarit e kësaj gjuhe duke i ofruar falas mësimdhënien dhe paketën mësimore.

 
arabisht a"Madinah Arabic Reader 1" është metoda e gjuhës arabe për të rriturit. AIITC ka përzgjedhur këtë metodë si një ndër metodat më praktike për mësimin e gjuhës arabe. Kjo metodë 2 gjuhëshe e përbërë prej 10 mësimesh i ofron kursantit një program të bollshëm në mësimin dhe përvetësimin e njohurive të gjuhës arabe. AIITC i mbështet të interesuarit e kësaj gjuhe duke i ofruar falas mësimdhënien dhe paketën mësimore.
More in this category: « Anlisht Gjermanisht »

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2