wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Veprimtari Gjuhet

Përfundon niveli i parë i gjuhës arabe pranë qendrës së gjuhëve të huaja AIITC

Tiranë, 22.02.2019 Qendra e Gjuhëve të Huaja pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam vazhdon zhvillimin e kurseve…

Rritet interesi për testimin falas të njohurive në gjuhën gjermane

Tiranë, 11.09.2018 Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC vazhdon punën e saj intensive me kursantë të niveleve të ndryshme, duke…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC trajnon studentët me metodën CBI

Tiranë, 19. 04. 2018 Mësimi i gjuhëve të huaja, për kohën në të cilën jetojmë, paraqitet si një domosdoshmëri, për…

Përfundon me sukses niveli i parë i gjuhës gjermane pranë AIITC

Qendra e licencuar e gjuhëve të huaja pranë AIITC, në qendër të objektivave të saj ka dhënien e kontributit në…

Të rinjtë përzgjedhin qendrën e gjuhëve të huaja AIITC

21. 2. 2018 Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC është e licensuar dhe operon prej vitesh në procesin e mësimdhënies,…

Gjuha gjermane pranë Qendrës së Gjuhëve të Huaja AIITC

Pranë Qendrës së Gjuhëve të Huaja AIITC ofrohet mësimi i gjuhëve anglisht, gjermanisht, turqisht dhe arabisht. Metodat interaktive të mësimdhënies,…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC ofron mësimdhënie falas për kursantët e gjuhës arabe

Tetor, 2017 Pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam rinisin kurset e gjuhëve të huaja për vitin shkollor 2017-2018.…

New courses of Arabic language started

Tirana, 20/02/2017Foreign Language Center AIITC started during February new courses of Arabic language in three levels: beginner, intermediate and advanced.…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC zhvillon me sukses mësimdhënien e gjuhëve të huaja

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC, që prej vitit 2012 operon në aktivitetin e saj akademik, duke ofruar mësimin e…

Nis veprimtarinë e saj “Shkolla verore AIITC 2015”

Si çdo vit, pushimet verore vijnë më shpejt nga ç'e mendojmë si për prindërit ashtu edhe për fëmijët. Me fillimin…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2