wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Kurse dhe Trajnime

Seminari "Udhëzime praktike për përmirësimin e punës së arsimtarëve fetarë"

Për të përmirësuar nivelin e punës, për të qenë sa më produktivë, për të pasur sa më shumë ndikim, si…

Seminari trajnues "Respektimi i veçorive të kohës dhe të realitetit në ligjërimin dhe këshillimin fetar".

AIITC mori pjesë në seminarin "Legjislacioni i ri tatimor në Praktikë 2015"

Rritja profesionale e burimeve të tij njerëzore është një nga objektivat e punës së AIITC. Për këtë qëllim ai organizon…

AIITC zhvillon seminar rreth rolit të komunikimit pozitiv në ndërtimin e marrëdhënieve në komunitet

Mbyllet me sukses kampi veror "SHQIPËRI 2014"

Kampi Veror "Shqipëri 2014", i cili zhvillohet prej datës 2 gusht 2014 në mjediset e Qendrës Kulturore "Mileniumi", sot mbylli…

AIITC organizon seminar trajnues me mësuesit e kulturës islame

Tiranë, 01.04.2014. Nën temën "Udhëzime për realizimin e moderuar të thirrjes në Islam në kushtet e reja socio-kulturore", Instituti Shqiptar…

"Lidershipi dhe të menduarit strategjik"

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam përveç kontributeve në fushën e studimeve kërkimore në fushën e kulturës, filozofisë…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2