wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Projekte

Kurset verore intensive të Edukatës islame shoqërohen me aktivitete të shumta argëtuese

Kurset verore intensive të Edukatës islame vijojnë rrugëtimin e tyre pranë xhamive dhe Qendrave social-kulturore, të ngritura nga Instituti Shqiptar…

Fëmijët e QSK Baldushk vazhdojnë kurset e gjuhës angleze

Qendrat social–kulturore të ngritura në zona të ndryshme të vendit, nga Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, vazhdojnë…

Fëmijët e QSK Gërmenj pjesë e programeve edukuese e ndërgjegjësuese të AIITC

Kavajë, 15.06.2019 Pas një muaji të begatë agjërimi, ku fëmijët dhanë shembullin më të mirë të përkushtimit dhe besimit të…

Qindra fëmijë i bashkohen kurseve verore pranë Qendrave social-kulturore të AIITC

Tiranë, 24.06.2019 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam ka nisur kurset verore intensive të edukatës islame në 22…

Qendra shëndetësore e fshatit Ostren të Bulqizës i rikthehet banorëve pas rindërtimit të plotë

Tiranë, 25.06.2019 Banorët e fshatit Ostren të rrethit Bulqizë prej vitesh vuanin mungesën e një qendre shëndetësore të mirëfilltë, pasi…

Ramazani, pranvera e zemrave të fëmijëve në QSK Gërmenj

Kavajë, 05.05.2019 Përveç ndjekjes së kurseve të gjuhëve të huaja dhe të edukatës islame, fëmijët e Qendrës Social-Kulturore Gërmenj organizojnë…

Departamenti i mualimëve përgatit xhamitë në prag të Ramazanit

Tiranë, 01.05.2019 Ramazani është muaji i nëntë në kalendarin islamik, një nga pesë shtyllat e besimit islam. Përveç agjërimit dhe…

Instituti dhuron botime me rastin të muajit të bekuar të Ramazanit

Muaji i Ramazanit është një muaj reflektimi, ku besimtarët shtojnë lutjet ndaj Zotit dhe i përkushtohen leximit të botimeve fetare,…

Edukimi i fëmijëve me frymën e përgjegjësisë sociale përmes veprimtarive humanitare

Kavajë, 18.03.2019 Qendra social-kulturore dhe xhamia Çetë organizuan një Panair gatimi, në bashkëpunim me shkollën 9 vjeçare të zonës. Aktiviteti…

Fëmijët e QSK Gërmenj vizitë dyditore në Prizren

Prizren, 16-17.03.2019 Grupi i përzgjedhur nga fëmijët e kursit të edukatës islame në xhaminë Gërmenj zhvilluan një vizitë mbresëlënëse dyditore…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2