wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Promovime dhe panaire

Panairi 21 i librit “Tirana 2018”, një ekspozitë e larmishme veprash e botimesh të zhanreve të ndryshme

Panairi 21 i Librit “Tirana 2018” që u mbajt në Pallatin e Kongreseve në datat 14-18 nëntor, ishte një ekspozitë…

AIITC merr pjesë me botime kulturore në panairin 21 të librit “Tirana 2018”

Panairi i Librit “Tirana 2018”, në datat 14-18 nëntor, hap dyert për lexuesit dhe dashamirësit e kulturës në edicionin e…

AIITC promovon antologjinë e thënieve profetike “300 Hadithe”

Tiranë, 19.05.2018 Festivali i leximit “Ditënetët e Librit”, i organizuar me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës vijon veprimtaritë e tij…

AIITC merr pjesë në festivalin “Ditënetët e Librit”

  Nisi veprimtaritë e tij festivali “Ditënetët e librit”, që organizohet nga Klik Ekspo Group, me mbështetjen e Ministrisë së…

AIITC merr pjesë në panairin e 9-të ndërkombëtar të revistave në Stamboll

Për të dytin vit rradhazi Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është pjesë e Panairit Ndërkombëtar të…

Mbyllet me sukses panairi i librit në Elbasan

  Në datat 10-14 mars u zhvillua edicioni i dytë i Panairit të librit, i mbajtur në Elbasan, ku merrnin…

AIITC merr pjesë në panairin e 8-të ndërkombëtar të publicistikës në Turqi

Stamboll, 04-08 maj 2017Në kuadër të Panairit të 8-të Ndërkombëtar të Publicistikës të organizuar nga Shoqata e Publicistëve të Turqisë…

Përfundon me sukses panairi i parë i pranverës Gërmenj 2014

Faktorizimi shoqëror i qendrave kulturore islame në anë të ndryshme të vendit është një objektiv që Instituti Shqiptar i Mendimit…

AIITC promovon librin poetik “Vetëmohova djalërinë” të autorit Ibrahim D. Hoxha

Kush thotë se poezia i përket dhe i përshtatet vetëm moshës rinore dhe të mesme e ka gabim, pasi ajo…

AIITC promovon librin me poezi "Rojtari i zemrës" të poetes VALBONA HYKAJ

Ditëlindja e Profetit Muhamed (a.s.), përveç të tjerash, shënon një ndër motivet kryesore të poezisë me frymëzim fetar që është…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2