wrapper

Albanian Institute of Islamic Thought and Civilization - Vizita

Studiues nga Malajzia vizitojnë AIITC

Tiranë, 24.05.2019 Dy profesorë të Universitetit Islamik Ndërkombëtar të Malajzisë zhvilluan një tur në Ballkan, për t′u njohur nga afër…

Myftiu i Shkodrës viziton AIITC për zgjerimin e bashkëpunimit ndërinstitucional

Tiranë, 04.04.2019 Myftiu i Shkodrës, imam Muhamed Sytari, i shoqëruar nga imami i Xhamisë së Dy Vajzave, z. Lavdrim Hamja,…

Delegacioni emiratas njihet me veprimtarinë kulturore të AIITC

Tiranë, 02.04.2019 Një delegacion i Emirateve të Bashkuara Arabe, i kryesuar nga Dr. Maryam Shenasa, dhe Dr. Ali Mubarak, vizituan…

Përfaqësues të FSI Prishtinë përgëzojnë botimin e librit “Studime kontrastive mes arabishtes dhe shqipes në fushën e Fonologjisë”

Tiranë, 27.03.2019 Libri “Studime kontrastive mes arabishtes dhe shqipes në fushën e Fonologjisë” me autor ish-pedagogun e Fakultetit të Studimeve…

Drejtuesit e AIITC urojnë për detyrën kryetarin e ri të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë

Tiranë, 13.03.2019 Drejtues të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një vizitë në selinë e Komunitetit Mysliman…

AIITC përforcon marrëdhëniet kulturore me institutin Yunus Emre

Tiranë, 12.03. 2019 Një përfaqësi e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një vizitë pune në Institutin…

AIITC synon të zgjerojë bashkëpunimin me institucione shkencore e kulturore në Kuvajt

Gjatë muajit shkurt, një delegacion i Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, i përbërë nga Kryetari i Bordit…

AIITC synon të zgjerojë bashkëpunimin me institucione shkencore e kulturore në Kuvajt

Gjatë muajit shkurt, një delegacion i Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, i përbërë nga Kryetari i Bordit…

Redaksia e revistës “Univers” vizitë kortezie në rektoratin e UET

Tiranë, 22.01.2019 Në kuadër të promovimit të revistës shkencore-kulturore “Univers”, stafi i saj i kushton një vëmendje të veçantë vizitave…

Ambasada e Palestinës pret përfaqësues të AIITC

Tiranë, 25.01.2019 Përfaqësues të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilluan një vizitë pune në Ambasadën e Palestinës,…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2