wrapper

 • ENCIKLOPEDI
 • FJALOR
 • HISTORI
 • KULTURË
 • LETËRSI
 • SHKENCË
 • BIOGRAFI
 • FE
 • PERIODIK
 • LETËRSIA PËR FËMIJË
 • GJUHË ARABE
 • GJUHË TË HUAJA
 • TRASHËGIMI ISLAME
 • REVISTA
 • REVISTA PËR FËMIJË
 • LIBRA PËR FËMIJË
 • PERIODIK
 • TRASHËGIMI ISLAME

  * Libroteka AIITC është nën procesin e katalogizimit. Per këtë arsye lexuesit i shërbejmë në librotekë deri në përfundim të këtij procesi.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2