wrapper

Veprimtari Libroteka

AIITC dhuron libra për shkollën “Hafiz Ibrahim Dalliu”

Institucionet shkollore janë burimi më i mirë i dijes për fëmijët, duke ushqyer tek ata dëshirën për të lexuar. Librat…

Libroteka AIITC organizon bisedë me autorin Roald Hysa

“Rubairat” e famshme të orientalistit persian Omar Khajam, liriku magjepsës i vendit të trëndafilave, kanë qenë frymëzim për autorin Roald…

Libroteka AIITC dhuron libra për fshatin Balshaj të Shkodrës

Tiranë, 20. 2. 2018 Një libër i dhuruar, është një dritare e hapur drejt botës së panjohur. Ky është edhe…

Libroteka e AIITC dhuron libra për shoqatën kulturore “Almuzaini”

Projekti i Librotekës së AIITC “Bibliotekat, thesar i diturisë” vazhdon të pasurojë bibliotekat e qyteteve dhe institucionet arsimore-edukative edhe gjatë…

Lexuesit e rinj në “Shtëpinë e Librit”, pranë Librotekës AIITC

Libroteka AIITC, në kuadër të projektit “Shtëpia e librit”, mirëpriti lexues e nxënës të shkollës jopublike “Hafiz Ibrahim Dalliu”. Lexuesit…

Libroteka AIITC dhuron libra në kuadër të projektit “Bibliotekat, thesar i diturisë”

15 dhjetor 2017 Pasurimi i shpirtit dhe mendjes me dije, sidomos për fëmijët dhe moshat e reja, është një ndër…

Qendra Kulturore Abdulkadir Arnaut i dhuron botime të reja Librotekës së AIITC

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC), sistematikisht është pasuruar me botimet e “Qendrës Kulturore Abdulkadir Arnaut”…

Libroteka e AIITC pasurohet me botime nga institucione shqiptare në Maqedoni

Turneu i vizitave që përfaqësues të AIITC dhe të revistës “Univers” kryen në institucione të ndryshme akademike, kulturore e fetare…

Botime të reja mbi mendimin islam bashkëkohor

Tiranë, 30.03.2017Instituti Ndërkombëtar i Mendimit Islam (IIIT) i dhuroi së fundmi Librotekës së AIITC një seri librash me titull “Librat…

AIITC zhvillon takimin “Letërsia dhe mitet e saj”

Berat, 25.03.2017 Cikli i takimeve letrare “Bisedë me autorin” u zhvendos në qytetin piktoresk të Beratit, për të diskutuar me…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2