wrapper

Veprimtari Libroteka

Nëpër qiejt e lirë të fjalës - Takim me autorin Fatmir Muja

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) vijoi ciklin e takimeve artistiko-letrare “Bisedë me autorin” ditën…

Pasurohet libroteka AIITC me tituj të rinj nga autorë të njohur nga Kosova

Libroteka AIITC, që në fillimet e saj, ka ftuar autorët, botuesit, studiuesit, por edhe lexuesit, të ndihmojnë në pasurimin e…

Takim letrar me autorin Agron Tufa

Në kuadër të aktiviteteve kulturore-artistike të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam në ambjentet e librarisë Tirana Times,…

Libroteka e AIITC pasurohet me 100 tituj librash në gjuhën arabe

Shkëmbimi ndërkulturor me institucione dhe organizma të ndryshëm në vend dhe jashtë tij është objektiv i rëndësishëm i veprimtarisë së…

Mbrëmje poetike me autorin Alban Bala - Poezia "Arti i të shprehurit"

Në kuadër të aktiviteteve kulturore - artistike të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC), Libroteka e AIITC…

Libroteka e AIITC pasurohet me literaturë nga Fondacioni "Zayed"

Libroteka e AIITC vijon me sukses projektin për pasurimin e fondit të saj me literaturë nga gjuhë dhe kultura të…

Libroteka e AIITC çel siparin e ciklit të takimeve "Bisedë me autorin"

Arti është forma më e lartë njerëzore e shprehjes dhe më e çuditshme e të menduarit. Në art, fjalët janë…

Krijimi i Klubit të librit si pjesë e veprimtarive të Librotekës

Arkivi i AIITC pasurohet me dorëshkrime të vyera islame

Pjesë qendrore e Muzeut të Trashëgimisë së Kulturës Islame në Institutin Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam është Arkivi,…

Projekti “Libri është pasuri” pasuron librotekën e xhamisë tapizë

Në ditën e festës javore për besimtarët muslimanë, Libroteka e Instituti Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam organizoi një…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2