wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Veprimtari Libroteka

Dhurimi i librave për pasurimin e librotekës AIITC, kontribut për të ardhmen

Tiranë, 03.09.2018Libroteka AIITC është pasuruar me shumë tituj të rinj librash, letrarë e studimorë, nga kontributi i disa shkrimtarëve dhe…

Lexues të rinj vizitojnë Librotekën AIITC

Tiranë, 28. 06. 2018 Në kuadër të projektit “Shtëpia e librit”, muaji qershor ka sjellë mjaft vizitorë në Librotekën AIITC,…

Libroteka AIITC dhuron libra për bibliotekën e zonës kombinat

Rritja e kërkesës së lexuesve gjatë verës, për të tërhequr libra pranë bibliotekave të lagjeve, ka sjellë nevojën e pasurimit…

AIITC dhuron libra për shkollën “Hafiz Ibrahim Dalliu”

Institucionet shkollore janë burimi më i mirë i dijes për fëmijët, duke ushqyer tek ata dëshirën për të lexuar. Librat…

Libroteka AIITC organizon bisedë me autorin Roald Hysa

“Rubairat” e famshme të orientalistit persian Omar Khajam, liriku magjepsës i vendit të trëndafilave, kanë qenë frymëzim për autorin Roald…

Libroteka AIITC dhuron libra për fshatin Balshaj të Shkodrës

Tiranë, 20. 2. 2018 Një libër i dhuruar, është një dritare e hapur drejt botës së panjohur. Ky është edhe…

Libroteka e AIITC dhuron libra për shoqatën kulturore “Almuzaini”

Projekti i Librotekës së AIITC “Bibliotekat, thesar i diturisë” vazhdon të pasurojë bibliotekat e qyteteve dhe institucionet arsimore-edukative edhe gjatë…

Lexuesit e rinj në “Shtëpinë e Librit”, pranë Librotekës AIITC

Libroteka AIITC, në kuadër të projektit “Shtëpia e librit”, mirëpriti lexues e nxënës të shkollës jopublike “Hafiz Ibrahim Dalliu”. Lexuesit…

Libroteka AIITC dhuron libra në kuadër të projektit “Bibliotekat, thesar i diturisë”

15 dhjetor 2017 Pasurimi i shpirtit dhe mendjes me dije, sidomos për fëmijët dhe moshat e reja, është një ndër…

Qendra Kulturore Abdulkadir Arnaut i dhuron botime të reja Librotekës së AIITC

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC), sistematikisht është pasuruar me botimet e “Qendrës Kulturore Abdulkadir Arnaut”…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2