wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Veprimtari Libroteka

Albanologu arbëresh Atë Antonio Bellusci i dhuron disa nga botimet e tij librotekës AIITC

Librotekës së Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC), i shtohet 6 libra të rinj nga albanologu arbëresh Antonio…

Qendra Kulturore “Abdulkadir Arnaut” dhuron botimet e saj për Librotekën AIITC

Tiranë, 05.12.2016  E njohur për veprimtarinë e saj disavjeçare në hulumtimin dhe evidentimin e trashëgimisë librore islame te shqiptarët e…

Libroteka AIITC zhvilloi me sukses seminarin: “Sfidat e studentit drejt Ekselencës”

Tiranë, 28 janar 2016 Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC), zhvilloi në ambientet e Hotelit…

Nëpër qiejt e lirë të fjalës - Takim me autorin Fatmir Muja

Libroteka e Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) vijoi ciklin e takimeve artistiko-letrare “Bisedë me autorin” ditën…

Pasurohet libroteka AIITC me tituj të rinj nga autorë të njohur nga Kosova

Libroteka AIITC, që në fillimet e saj, ka ftuar autorët, botuesit, studiuesit, por edhe lexuesit, të ndihmojnë në pasurimin e…

Takim letrar me autorin Agron Tufa

Në kuadër të aktiviteteve kulturore-artistike të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam në ambjentet e librarisë Tirana Times,…

Libroteka e AIITC pasurohet me 100 tituj librash në gjuhën arabe

Shkëmbimi ndërkulturor me institucione dhe organizma të ndryshëm në vend dhe jashtë tij është objektiv i rëndësishëm i veprimtarisë së…

Mbrëmje poetike me autorin Alban Bala - Poezia "Arti i të shprehurit"

Në kuadër të aktiviteteve kulturore - artistike të Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC), Libroteka e AIITC…

Libroteka e AIITC pasurohet me literaturë nga Fondacioni "Zayed"

Libroteka e AIITC vijon me sukses projektin për pasurimin e fondit të saj me literaturë nga gjuhë dhe kultura të…

Libroteka e AIITC çel siparin e ciklit të takimeve "Bisedë me autorin"

Arti është forma më e lartë njerëzore e shprehjes dhe më e çuditshme e të menduarit. Në art, fjalët janë…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2