wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Veprimtari Libroteka

Krijimi i Klubit të librit si pjesë e veprimtarive të Librotekës

Arkivi i AIITC pasurohet me dorëshkrime të vyera islame

Pjesë qendrore e Muzeut të Trashëgimisë së Kulturës Islame në Institutin Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam është Arkivi,…

Projekti “Libri është pasuri” pasuron librotekën e xhamisë tapizë

Në ditën e festës javore për besimtarët muslimanë, Libroteka e Instituti Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam organizoi një…

Dhuratë e çmuar për Qendrën Social-Kulturore Borakë

Fondi i librave në Librotekën e AIITC, i pasuruar ndër vite nga donatorë shqiptarë e të huaj, përmban një kontingjent…

Projekti "Jep një libër merr një tjetër" pasuron më tej librotekën e AIITC-së

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam me librotekën e tij të pasur është i hapur për çdo dashamirës.…

Projekti ''Libri është pasuri''

Ky është titulli i projektit të Fondit të Librotekës së Institutit Shqiptar të Mendimit dhe Qytetërimit Islam (AIITC), me qëllim…

Projekti shkëmbim literature ''Jep një libër merr një tjetër''

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC), ofron shërbimin e shpejt të pasurimit të librotekave personale apo institucionale…

Projekti ''Lexuesi dhe libri''

Ky projekt ka për qëllim vlerësimin e botimeve të reja në treg. Nxjerrja në pah të librave më me vlerë…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2