wrapper

Virtytet e Muhamed Ibn Ismail El-Buhariu, si trasmetuesi më i mirë i haditheve profetike

      Titulli: Muhtesar Sahih El-BuhariAutor: Imam Zejnudin Ahmed Ibn Abdul-Latif ZebidiBotues: AIITCViti i botimit: 2015 Cilësitë e Imam…

“ISLAMI NËPËRMJET HADITHEVE”, KOLANA MË E FUNDIT QË I SHTOHET LIBROTEKËS AIITC

Libroteka e AIITC, falë punës sistematike shumë vjeçare është pasuruar me tituj të rëndësishëm nga fusha të ndryshme, mes tyre…

KONCEPTI I ESTETIKËS NË MENDIMIN ISLAM

Nga Ferid EnsarEstetika është përkufizimi bashkëkohor i përdorur për të treguar një prej degëve të shkencave humane që merren me…

FLUTURIMET NË HAPËSIRËN E LARGËT DHE ZHYTJA NË THELLËSITË E MATERIES

Ammar El-Mufti Në qoftë se njeriut do t’i mundësohej për të vazhduar në një fluturim përmes galaktikave dhe më tej,…

“ALHAMIADA SHQIPTARE”

Nga Prof. Shefik Osmani / Prof. As.Dr. Njazi Kazazi Në grupin e Alhamiadave europiane, siç janë spanjollja, grekja, bullgarja, etj,…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2