wrapper

"Flasim arabisht"

 

Fjaloret Flasim ArabishtTë gjithë atyre që duan ta mësojnë arabishten pa mësues iu shërben libri mjaft praktik në përdorim "Flasim arabisht". Me qëllim që të përdoret nga vizitorët e ndryshëm të vendeve arabe ky libër përmban biseda, shprehje e fjalë, që mund të përdoren në rrethana të caktuara, si në aeroport, në restorant, në një pritje zyrtare, në bankë, në hotel, në kafene, etj.
Libri ka gjithashtu edhe emërtimin e ditëve të javës, të muajve e të stinëve, të numrave themelorë e rreshtorë, ka proverba të njohura arabe, etj.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2