wrapper

Autori: Behauddin Gashi
Botues: AIITC
Vendi i botimit: Elbasan
Viti: 1998
Numri i faqeve: 233 faqe

Nën titullin "I Pandryshuar", autori Behauddin Gashi publikon librin e tij të dytë. Autori nëpërmjet analizës së ajeteve kuranore, si edhe poezive të shkruara me shumë ndjenjë, bën një përpjekje serioze për përsosjen morale të njeriut.
Në çdo faqe të këtij libri përshkruhen punët e mira për të cilat njeriu shpërblehet, ose punët e këqija për të cilat ai ndëshkohet, dhe bën thirrjen që çdo njeri të mendohet mirë para se të kryejë një punë apo një vepër, në mënyrë që ajo të jetë në të mirë të njeriut, pra njerëzimit.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2