wrapper

Autori: Namik Selmani
Botues: AIITC
Viti i botimit: 2007
Numri i faqeve:143

Vëllimi poetik "Dritaret e besimit" përmban një larmi tematike dhe këndvështrim origjinal të besimit dhe të ngjarjeve kryesore të fesë islame.
Gjuha poetike e librit përbëhet nga figura interesante dhe nga lloje të ndryshme vargjesh.
Libri është ndihmesë e posaçme në fondin e artë të kulturës islame, e cila çdo ditë e më shumë po ekspozon mozaik vlerash para lexuesit shqiptar.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2