wrapper

Autori: AIITC
Botues: AIITC
Viti i botimit: 1999
Numri i faqeve: 116

Në kuadrin e botimeve dokumentare nga AIITC bën pjesë edhe libri "Gjenocidi serb në Kosovë", i cili është konceptuar si një tërësi e ndërtuar në tri pjesë:

Kumtesat e sesionit shkencor "Gjenocidi serb në Kosovë", të mbajtur më 29 qershor 1999, në Muzeun Historik Kombëtar të Tiranës.

Dokumente historike mbi strategjinë e gjenocidit serb mbi shqiptarët.

Ilustrime dokumentare që demonstrojnë aktet gjenocidale të ushtruara nga bandat millosheviçiane mbi popullin e Kosovës gjatë vitit 1999.

Ky botim kontribuon në njohjen më të gjerë të shpirtit liridashës të popullit të Kosovës dhe pasqyron detaje të gjenocidit serb në këtë vend.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2