wrapper

Autor:Shaban Murati
Botues:AIITC
Viti:2012
ISBN:978-9928-126-03-0

Në muajin shkurt të viti 2012, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam nxori në qarkullim librin më të fundit të diplomatit, gazetarit dhe ekspertit të çështjeve rajonale e më gjerë Shaban Murati "Çështja Shqiptare pas Pavarësisë së Kosovës", i cili vjen tashmë në gjuhën angleze.
Libri është një analizë e thukët e situatave të reja të krijuara në rajon pas pavarësisë së Kosovës dhe botimi i tij në gjuhën angleze synon t'i shërbejë më tej njohjes së çështjes së Kosovës nëpër botë.

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2

 

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Blue Green Red Radian
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family