wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Studime, monografi, publicistikë

"Vexhi Buharaja-Pa mite e mjegull"

  Autori: Yzedin Hima Botues: AIITC Viti i botimit: 2008 Numri i faqeve: 200

"Trashëgimia kulturore me alfabet arab në Ballkan"

Autori:Grup autorësh Botues:AIITC Viti:2011

"Hoxhë Hasan Tahsin Efendiu"

Autori: Ibrahim D. Hoxha Botues: AIITC Viti: 1998 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve:181

"Haki Sharofi dhe vepra e tij"

Autori: AIITC Botues: AIITC Viti: 2000 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve: 268

"Dibranë dhe Tiranas 100 vjet së bashku"

Autori:Dr.Faruk Borova Botues:AIITC Viti:2013 ISBN:9789928415523

"Kalendari Hixhri Hënor"

Autori:Dr.Ibrahim Gashi Botues: AIITC Viti: 2003 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve: 152

"Kalendari Mali-Rumi"

Autori: Dr.Ibrahim Gashi Botues:AIITC Viti:2003 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve:154

"Vitet e vonshme të jetës"

Autori: Izuddin IbrahimBotues:AIITCViti i botimit: 2007Numri i faqeve: 95ISBN: 978-99943-917-3-8

"Islami flet edhe shqip"

Autor: Prof. Dr. Hysen ÇobaniViti i botimit: 2008Nr. i faqeve: 85ISBN: 978-99956-652-0-3   Rreth librit: “Islami flet edhe shqip” i…

"Islami dhe jeta në botën globale"

Autori: Nevzat Yalçintas Viti i botimit: 2007 Numri i faqeve: 117 ISBN: 99943- 917- 1- 2

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2