wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Studime, monografi, publicistikë

"Jonuz Emre poet dhe edukator i madh popullor"

Autori: Musa Kraja, Nexhip Alpan Botues:AIITC Viti: 1999 Vendi i botimit: Tiranë Numri i faqeve: 200

"Historia e Shqipërisë dhe e Shqipëtarëve"

Autorët: Dr. Bep Jubani, Dr. Hysni Myzyri Dr. Iljaz Gogaj, Dr. Fehmi Rexhepi Prof. dr Ramiz Abdyli Prof. asoc. dr.…

"Visare Etnokoreografike"

Autori: Ramazan H.Bogdani Botues : AIITC Nr.faqeve: 700

"Lëkundjet që solli Shekulli"

Autori: M. Fet-hullah Gylen Vendi i botimit: Tiranë Viti: 1998 Numri i faqeve: 294

"Rrahin zemrat arberore"

Autor:Murat Z. Gecaj Vendi i botimit: Tiranë Viti:2011 ISBN:978-99956-46-05-9  

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2