wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Veprimtari Gjuhet

Zhvillohet me sukses seminari : "Sistemi ndërkombëtar testues i gjuhës angleze"

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC zhvilloi me sukses seminarin informativ me temë: "Sistemi Ndërkombëtar Testues i Gjuhës Angleze", drejtuar…

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC certifikon kursantë të nivelit të parë të gjuhës turke

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC që prej vitit 2012 vijon aktivitetin e saj arsimor, duke ofruar mësimin e gjuhëve…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC në shërbim të të rinjve shqiptarë

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC, ofron për kursantët e saj metoda të përditësuara për gjuhët anglisht, gjermanisht, turqisht si…

Mbyllet me sukses kampi veror "SHQIPËRI 2014"

Kampi Veror "Shqipëri 2014", i cili zhvillohet prej datës 2 gusht 2014 në mjediset e Qendrës Kulturore "Mileniumi", sot mbylli…

Nxënësit e Shkollës Verore 2014 në ndihmë të fëmijëve në nevojë

Ditën e sotme nxënësit e Shkollës Verore AIITC 2014, kaluan një ditë ndryshe nga ditët e tjera. Duke u nisur…

AIITC hap teatrin e kukullave në shërbim të nxënësve të Shkollës Verore 2014

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, si një institucion që përpiqet të kontribuojë në kulturën shqiptare me prurje…

AIITC çel siparin e "Shkollës Verore 2014" për fëmijët e moshës 7-14 vjeç

Me mbarimin e shkollës dhe me fillimin e pushimeve verore, prindërit dhe fëmijët e tyre së bashku nisën të mendojnë…

Stafi pedagogjik i qendrës së gjuhëve të huaja aiitc merr pjesë në seminar trajnues

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC që prej themelimit të saj ka ofruar për studentët trajnime për të gjithë provimet…

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC çertifikon kursantët e gjuhës arabe

Qendra e Gjuhëve AIITC pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam që prej vitit 2012 ushtron aktivitetin e…

Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC vazhdon me sukses kurset e gjuhëve të huaja

E themeluar në dhjetor të vitit 2012, Qendra e Gjuhëve të Huaja AIITC vazhdon të zhvillojë me sukses kurset e…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2