wrapper

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam - Veprimtari Gjuhet

Kamp veror për fëmijë

Qendra e gjuhëve të huaja AIITC në qershor të vitit 2012 zhvilloi kampin veror për fëmijët e moshave 7-11 vjec.Programi…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2