wrapper

Akademia AIITC “Popuj dhe Kultura”

Prof. Dr. Klodeta Dibra mbajti ligjëratën me temë: “Gjuhët, pasuri për njohje dhe komunikim mes popujve”

Akademia e AIITC "Popuj dhe kultura" vijoi ciklin e saj të leksioneve me takimin me Dekanen e Fakultetit të Gjuhëve…

Akademia e AIITC "Popuj dhe kultura" çel siparin me shkrimtarin e mirënjohur dhe publicistin me origjinë shqiptare, Abdulatif Arnauti

Përkthyesi më i mirë i letërsisë shqipe në arabisht, flet në takimin kulturor me temë: "Arnautët e Sirisë – Një…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2