wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

Përvoja e një përkthyesi me tekstet e shenjta të islamit. Takim studentor me teologun Telat Sula

Tiranë, 26.02.2019 Përkthimi i një libri studimor apo letrar është një detyrë mjaft e vështirë, që kërkon përkushtim, profesionalizëm, por…

Përkujtohet 100 vjetori i vdekjes së Ismail Qemalit në xhaminë trevllazër të Vlorës

Vlorë, 26.01.2019 Viti jubile i vdekjes së Ismail Qemalit, nismëtarit të ngritjes së flamurit kombëtar dhe Shpalljes së Pavarësisë, më…

AIITC përgatitet të nxjerrë numrin jubilar të revistës “Univers”

Tiranë, 24.01.2019 Redaksia e revistës shkencore- kulturore “Univers” u mblodh në ambientet e hotel “Rogner”, për të bërë analizën finale…

Edukimi shpirtëror dhe rëndësia e tij në jetën e individit - Takim studentor me teologun Ervin Qylafku -

Tiranë, 24.01.2019 Departamenti i Studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam, në kuadër të veprimtarive mujore, zhvilloi…

Rinia studentore, pjesë e pandarë e zhvillimeve pozitive të një shoqërie

Tiranë, 20.12.2018 Departamenti i Studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam zhvilloi një takim, në kuadër të…

AIITC takim me studentët elitarë për realizimin e projekteve në të ardhmen

Tiranë, 12 dhjetor 2018 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam i kushton një vëmendje të veçantë mbështetjes me…

Vlerësohet numri 19 revistës “Univers”

Tiranë, 05.10.2018 Pas daljes nga shtypi të numrit 19 të revistës kulturore-shkencore “Univers”, redaksia e kësaj reviste u mblodh në…

Mbyll punimet seminari mbi pedagogjinë e konvikteve dhe aspektet e saj praktike

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam dhe Instituti Ndërkombëtar i Mendimit Islam, në bashkëpunim me Qendrën për Studime…

Mbledhja e bordit drejtues të AIITC me vendime të reja

Tiranë, 27.07.2018 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam zhvilloi mbledhjen e Bordit Drejtues, për të analizuar veprimtarinë e…

Pazaret e vjetra shqiptare, si qendra të jetës social-ekonomike - Seminar me antropologen Armanda Hysa -

Tiranë, 12.07.2018   Krijimi i qyteteve në vendet e Ballkanit ka kaluar në disa stade zhvillimi, sipas një organizimi social-eknomik,…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2