wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

Stafi i revistës “Univers” në takim me Dr. Mustafa Cerić

Tiranë, 05.04.2018 Një nga objektivat e kryesorë të revistës shkencore – kulturore “Univers” është zgjerimi i bashkëpunëtorëve të saj edhe…

AIITC akordon certifikatën e anëtarit të nderit

Tiranë, 26.03.2018 Në veprimtarinë e tij shumëvjeçare, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam ka zhvilluar marrëdhënie të suksesshme…

AIITC shfaq dokumentarin për jetën dhe veprën e Alija Izetbegoviç

Tiranë, 29.03.2018 Departamenti i Studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam organizoi në mjediset e tij shfaqjen…

“Arratisja ime në Liri”, libri më i ri i ardhur mjeshtërisht në shqip nga përkthyesi Ismail Dizdari

  Dita e shtunë ka mbledhur në ambjentet e Pallatit të Kulturës “Aleksandër Moisiu” në qytetin bregdetar të Durrësit dashamirë…

Miratohet platforma e numrit të ri të revistës “Univers”

Tiranë, 14.03.2018 Pas daljes me sukses të numrit 18 të revistës shkencore - kulturore “Univers”, u mblodh redaksia e revistës,…

AIITC organizon seminar për vullnetarizmin e të rinjve në komunitet

Tiranë, 08. 02. 2018 Vullnetarizmi sot rezulton të jetë lajtmotivi dhe shtysa e shumë të rinjve, shoqatave e grupeve vullnetare,…

AIITC organizon mbrëmje kulturore në Qendrën dhe Xhaminë e Dy Vajzave

Shkodër, më 19.01.2017 Në kuadër të promovimit të vlerave qytetëruese të besimit islam, AIITC në bashkëpunim me Myftininë e rrethit…

Doli nga shtypi numri 18 i revistës shkencore - kulturore "Univers"

Pas një pune përgatitore disa mujore, vjen në duart e lexuesit numri 18 i revistës shkencore-kulturore “Univers”, botim i Institutit…

AIITC zhvillon seminar studentor për suksesin në karrierë

Tiranë, 22.01.2018 Departamenti i Studentëve pranë Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi seminarin me temë: “Studentët…

Seminar studentor për raportet e njeriut me veten dhe Krijuesin

Tiranë, 14 dhjetor 2017 Puna me studentët është një nga fushat e veprimtarisë së Institutit Shqiptar të Mendimit dhe të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2