wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

Çelet ekspozita grafike për sahatkullat mesjetare të qyteteve shqiptare

Berat, 29 shtator 2017 Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe Qytetërimit Islam mbështeti nismën e…

AIITC forcon bashkëpunimin ndërinstitucional me agjencinë TİKA

Tiranë, 05.04.2017 Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TİKA) renditet si një nga donatorët kryesorë në Shqipëri gjatë dy dekadave…

Revista “Univers” prezantohet në Shkup

Shkup, 04.04.2017 Shtrirja e bashkëpunimit me studiues, akademikë dhe njerëz të dijes e të kulturës anekënd trevave shqiptare e më…

AIITC vlerëson kontributin e ambasadorit Talat Salem Radwan në Shqipëri

Tiranë, 27.03.2017 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi në mjediset e tij një ceremoni përcjellëse për…

Doli nga shtypi numri 17 i revistës shkencore - kulturore "Univers"

Në ditët e fundit të vitit 2016, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) nxori në qarkullim numrin…

Prezantohet libri “Katër kongrese kombëtare për alfabetin e shqipes”, i autorit Prof. Dr. Arian Kadiu

E shtunë, 26.11.2016 Në pragun e Festës së Pavarësisë, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) në bashkëpunim…

Së shpejti në shtyp numri i 17-të i revistës “Univers”

Tiranë, 11.11.2016 Redaksia e revistës shkencore kulturore “Univers” u mblodh në mjediset e Hotel Tirana International për të diskutuar dhe…

Ribotohet libri “MUHTESAR SAHIH EL-BUHARI”

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC), e ka bërë traditë tashmë botimin e veprave kryesore të literaturës…

Ekspozita “Mrekullitë shkencore të Kuranit” hap dyert e saj në Shkodër

Në mbyllje të muajit të madhërishëm të Ramazanit, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi ditën e…

DOLI NË QARKULLIM NUMRI 16 I REVISTËS "UNIVERS"

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam nëpërmjet revistës shkencore - kulturore "Univers" ndër vite ka botuar punime nga…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2