wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

Përurohet kompleksi social - kulturor "Shtëpia e dritës"

Një nga objektivat e veprimtarisë së AIITC që lidhen me përhapjen e vlerave pozitive në shoqërinë shqiptare e më gjerë,…

AIITC organizon leksion për kulturën islame dhe burimet e saj themelore

Përfitimi i kulturës islame drejtpërsëdrejti nga burimet e saj është një objektiv madhor për çdokënd që interesohet për këtë fushë…

Takim kulturor për rolin e letërsisë në formimin e personalitetit të fëmijës

Me rastin e botimit të librit për fëmijë "Profeti im i dashur", Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam…

AIITC zhvillon seminar rreth rolit të komunikimit pozitiv në ndërtimin e marrëdhënieve në komunitet

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi më datë 15 gusht 2014, në Qendrën Social-Kulturore "Nëna Ilmije", pranë…

AIITC zhvillon simpoziumin: "Ramazani, ky obligim hyjnor"

Në vigjilje të muajit të bekuar të Ramazanit, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi më dt. 26.06.2014…

Zhvillohet me sukses konkursi edukativo – kulturor "Talenti im"

Me rastin e Ditës së Fëmijëve, Qendra Kulturore Islame Golemas në bashkëpunim me Shkollën 9-vjeçare Seferaj dhe me mbështetjen e…

AIITC zhvillon tryezën e rrumbullakët: "Gripi i derrit – Shkaqet, pasojat dhe masat për parandalimin e tij

Situata e krijuar nga shtimi i rasteve të prekura nga virusi i gripit të derrit AH1N1, ishte një nga arsyet…

Redaksia e revistës "UNIVERS" në takimin e saj të radhës

Pas daljes në qarkullim të numrit 15 të revistës shkencore - kulturore "Univers", Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit…

BASHKËPUNËTORI I NGUSHTË I AIITC IBRAHIM D. HOXHA FESTON 90-VJETORIN E LINDJES

Ditën e hënë, datë 15 prill 2013, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë u zhvillua një…

Sesioni shkencor kushtuar jetës dhe veprës së prof. dr. Shefik Osmanit

Të hënën, datë 4 mars 2013, salla "Aleks Buda" e Akademisë së Shkencave u mbush nga përfaqësues të institucioneve të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2