wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

Konferenca me temë: "Lufta Ballkanike (tetor 1912 - mars 1913)

Ditën e enjte, datë 28 shkurt 2013, në sallën "Aleks Buda" të Akademisë së Shkencave, Shoqata Kulturore Shqiptaro –Turke "Hasan…

Takimi kulturor studentor me temë: "Rëndësia e komunikimit në gjuhët e fqinjëve për përhapjen e kulturës dhe të besimit"

Të shtunën, datë 9 mars 2013, në mjedisin e ngrohtë dhe miqësor tek "Kafeneja e për7shme" Tiranë, dhjetëra studentë të…

Sesion shkencor me temë "Mesazhet Kuranore për Kohët Moderne"

Ditën e shtunë, datë 23 mars 2013 AIITC organizoi në qytetin e Rrogozhinës një sesion shkencor me temë: "Mesazhet Kuranore…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2