wrapper

Aktivitete Shkencore Kulturore

AIITC vlerëson kontributin e ambasadorit Talat Salem Radwan në Shqipëri

Tiranë, 27.03.2017 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi në mjediset e tij një ceremoni përcjellëse për…

Doli nga shtypi numri 17 i revistës shkencore - kulturore "Univers"

Në ditët e fundit të vitit 2016, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) nxori në qarkullim numrin…

Prezantohet libri “Katër kongrese kombëtare për alfabetin e shqipes”, i autorit Prof. Dr. Arian Kadiu

E shtunë, 26.11.2016 Në pragun e Festës së Pavarësisë, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) në bashkëpunim…

Së shpejti në shtyp numri i 17-të i revistës “Univers”

Tiranë, 11.11.2016 Redaksia e revistës shkencore kulturore “Univers” u mblodh në mjediset e Hotel Tirana International për të diskutuar dhe…

Ribotohet libri “MUHTESAR SAHIH EL-BUHARI”

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC), e ka bërë traditë tashmë botimin e veprave kryesore të literaturës…

Ekspozita “Mrekullitë shkencore të Kuranit” hap dyert e saj në Shkodër

Në mbyllje të muajit të madhërishëm të Ramazanit, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) organizoi ditën e…

DOLI NË QARKULLIM NUMRI 16 I REVISTËS "UNIVERS"

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam nëpërmjet revistës shkencore - kulturore "Univers" ndër vite ka botuar punime nga…

AIITC organizon takimin: “Në pritje të muajit të Ramazanit”

Me afrimin e muajit të Ramazanit, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam organizoi më dt. 11.06.2015 takimin me…

Referim Shkencor rreth masave profilaktike dhe normave të pastërtisë në Islam

Në kuadër të ekspozitës Mrekullitë Shkencore të Kuranit, Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam në ditën e katërt…

Referim Shkencor rreth Farmacisë Profetike

Nën ligjërimin e temës "Farmacia profetike" vijon ditën e saj të tretë Ekspozita "Mrekullitë Shkencore të Kuranit" pranë ambienteve të…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2