wrapper

Pjesemarrje

Forumi i Singaporit: Ftesë për krijimin e një karte të përbashkët etike midis ndjekësve të feve

Singapor, 13-14 tetor 2017 Organizata Islame për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (ISESCO) në bashkëpunim me Fondacionin e Thirrjes Islame në…

Në nderim të figurës së dijetarit Mahmud Abdulkadir Arnauti

Pas përcjelljes për në banesën e fundit të dijetarit Mahmud Abdulkadir Arnaut, i cili u nda nga jeta pak ditë…

Kremtohet 65-vjetori i medresesë “Alauddin” të Prishtinës. AIITC merr pjesë në konferencën shkencore të organizuar me këtë rast

Prishtinë, 18.05.2017 Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, me rastin e 65-vjetorit të veprimtarisë së Medresesë së Mesme "Alaudin", në…

AIITC merr pjesë në konferencën ndërkombëtare për dënimin me ligj të terrorizmit kibernetik

15 – 16 maj 2017 – Abu Dhabi Në datat 15-16 maj 2017 në Abu Dabi u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare…

Përkujtohet Dr. Ibrahim Gashi, personalitet i shquar i dijes dhe i arsimit

Tiranë, 6 maj 2017 Instituti i Integrimit të Kulturës Shqiptare (IIKSH), me qendër në Tiranë, organizoi pranë Akademisë së Shkencave,…

AIITC merr pjesë në forumin rinor për inovacion dhe kreativitet në Dubai

Situata e trazuar në rajone të ndryshme të botës islame dhe më gjerë, ka nxitur shumë prej elitave intelektuale dhe…

Drejtori i AIITC merr pjesë në forumin për promovimin e paqes në shoqëritë muslimane

Situata e trazuar në rajone të ndryshme të botës islame dhe më gjerë, ka nxitur shumë prej elitave intelektuale dhe…

DR. MEVLUD DUDIÇ EMËROHET MYFTIU I RI I REPUBLIKËS SË SERBISË

Drejtori i AIITC Dr. Ramiz Zekaj merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së "Muraseles" – Emërimit të Myftiut të ri…

Konferenca me temë "Rëndësia e Mësimit të Gjuhës Arabe"

Deklarata dhe kërkesa për mësimin gradual të gjuhës arabe nëpër institucionet arsimore në shtetet e Bashkimit Europian.Kjo ishte konferenca e…

AIITC mori pjesë në konferencën ndërkombëtare me rastin e Javës së Tolerancës dhe Pajtimit, zhvilluar në Kosovë

Në datat 24-26 maj 2013, pjesëmarrës nga e gjithë Kosova dhe bota u mblodhën në Pejë të Kosovës me rastin…

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2