wrapper

Pjesemarrje

AIITC merr pjesë në konferencën ndërkombëtare për dënimin me ligj të terrorizmit kibernetik

15 – 16 maj 2017 – Abu Dhabi Në datat 15-16 maj 2017 në Abu Dabi u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare…

Përkujtohet Dr. Ibrahim Gashi, personalitet i shquar i dijes dhe i arsimit

Tiranë, 6 maj 2017 Instituti i Integrimit të Kulturës Shqiptare (IIKSH), me qendër në Tiranë, organizoi pranë Akademisë së Shkencave,…

AIITC merr pjesë në konferencën e 6-të ndërkombëtare të gjuhës arabe

Dubai: 2 – 4 maj 2017 Mbylli punimet e saj në Dubai Konferenca e 6-të Ndërkombëtare e Gjuhës Arabe, e…

AIITC merr pjesë në forumin rinor për inovacion dhe kreativitet në Dubai

Situata e trazuar në rajone të ndryshme të botës islame dhe më gjerë, ka nxitur shumë prej elitave intelektuale dhe…

Drejtori i AIITC merr pjesë në forumin për promovimin e paqes në shoqëritë muslimane

Situata e trazuar në rajone të ndryshme të botës islame dhe më gjerë, ka nxitur shumë prej elitave intelektuale dhe…

DR. MEVLUD DUDIÇ EMËROHET MYFTIU I RI I REPUBLIKËS SË SERBISË

Drejtori i AIITC Dr. Ramiz Zekaj merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së "Muraseles" – Emërimit të Myftiut të ri…

Konferenca me temë "Rëndësia e Mësimit të Gjuhës Arabe"

Deklarata dhe kërkesa për mësimin gradual të gjuhës arabe nëpër institucionet arsimore në shtetet e Bashkimit Europian.Kjo ishte konferenca e…

AIITC mori pjesë në konferencën ndërkombëtare me rastin e Javës së Tolerancës dhe Pajtimit, zhvilluar në Kosovë

Në datat 24-26 maj 2013, pjesëmarrës nga e gjithë Kosova dhe bota u mblodhën në Pejë të Kosovës me rastin…

AIITC merr pjesë në Konferencën Ndërkombëtare me temë: "Dialogu Ndërfetar" zhvilluar në Doha të Katarit

Të martën, datë 23 prill 2013, filloi punimet në kryeqytetin e Katarit (Doha), Konferenca Ndërkombëtare me temë: "Dialogu Ndërfetar", e…

Simpoziumi Ndërkombëtar me temë: "Parandalimi i Gjenocidit dhe i Spastrimit Etnik" zhvilluar në Sarajevë

Rreth nesh

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam (AIITC) është themeluar në vitin 1996, me vendim të Gjykatës së Tiranës nr. 143, datë 04. 03. 1996. Veprimtaria e këtij Instituti është e shumëfishtë dhe e larmishme në fusha të ndryshme si: shkencore, kulturore, studimore, botuese, informuese dhe dokumentuese. 

Lexo për më tepër

Lidhjet

radio

tv kontakt 2